ζηλεύει η κολλητή
ΔΙΑΦΟΡΑ,  ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζηλεύει η κολλητή σου; Δες όλα τα σημάδια τώρα!

Το να νιώθεις ότι σε ζηλεύει η κολλητή σου δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσες να βρεθείς. Οι κολλητές λένε, είναι οι αδερφές που δεν έχουμε. Η κολλητή σου είναι πάντα εκεί για σένα, όπως είσαι και εσύ για εκείνη. Συνήθως η σχέση με την κολλητή μας υπάρχει από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Είναι μια σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης. Τι γίνεται όμως όταν διαπιστώνεις ότι ίσως σε ζηλεύει η κολλητή σου; Ισχύει όντως, ή απλώς παρεξήγησες μια κατάσταση;

Αν σε ζηλεύει η κολλητή σου, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τα παρακάτω σημάδια!

1.Είναι ανταγωνιστική χωρίς λόγο

ζηλεύει η κολλητή

Μήπως έχεις παρατηρήσει έναν ανεξήγητο ανταγωνισμό από την κολλητή σου τον τελευταίο καιρό; Πριν προδικάσεις την κατάσταση, σκέψου γιατί το κάνει, πάνω σε τι το κάνει για να καταλάβεις αν σε ζηλεύει ή όχι. Αν μιλάμε για γεγονότα που δεν συνέβαιναν πριν και ξεκίνησαν ξαφνικά, τότε ίσως θα πρέπει να ανησυχείς. Σε ανταγωνίζεται στη δουλειά, τα προσωπικά σου και την εμφάνισή σου; Άρχισε να σε μειώνει ξαφνικά, λέγοντάς σου ότι είναι πολύ πιο επιτυχημένη από εσένα; Προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει ότι κάνεις και εσύ; Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις που πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου.

2. Σε αντιγράφει

ζηλεύει η κολλητή

Πρόσεξε να δεις τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση: Δεν είναι απαραίτητο ότι σε ζηλεύει η κολλητή σου επειδή σε αντιγράφει. Μπορεί απλώς να σε θαυμάζει και να εμπνέεται από εσένα. Να βλέπει πόσο επιτυχημένη είσαι και να θέλει να σου μοιάσει. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητική για εσένα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά του θαυμάζω, από το αντιγράφω. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο, μπορείς να την βοηθήσεις να αναπτύξει το δικό της στυλ και προσωπικότητα. Θα μπορούσε βέβαια να στο ζητήσει και η ίδια.

Επιλεγμένα επώνυμα καλλυντικά των καλυτερων brands με μεγάλες εκπτώσεις!

3.Δεν χαίρεται με την επιτυχία σου

ζηλεύει η κολλητή

Η αλήθεια είναι ότι αν σε ζηλεύει η κολλητή σου, δεν θα χαρεί με τις επιτυχίες σου. Πέρασες το μάθημα που τόσο ήθελες; Βρήκες τη δουλειά που ονειρευόσουν; Ή βγήκες επιτέλους με εκείνον τον τύπο που σου αρέσει καιρό; Εσύ μπορεί να πετάς στα σύννεφα, εκείνη όμως όχι. Και θα στο δείξει με τη συμπεριφορά της.

Έχεις παρατηρήσει κι άλλες αλλαγές στη συμπεριφορά της φίλης σου;

4. Σε επισκιάζει σε τρίτους

Ή τουλάχιστον προσπαθεί. Όταν πραγματικά σε ζηλεύει η κολλητή σου, τότε σίγουρα προσπαθεί να σε επισκιάσει στους κοινούς γνωστούς σας. Έχεις παρατηρήσει ότι ακούγονται περίεργα πράγματα για εσένα σε κοινούς φίλους ή ακόμα και στο αγόρι σου; Παρατηρείς ότι προσπαθεί πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο; Μήπως μιλάει «κατά λάθος» και για κάποια μυστικά σου, που δεν θέλεις να μαθευτούν; Αν συμβαίνουν όλα αυτά, τότε προσπαθεί να σε διαβάλλει με τον τρόπο της.

5. Σε αποφεύγει

Εκτός από όλα τα παραπάνω, μήπως η κολλητή σου σε αποφεύγει; Ξαφνικά δεν μιλάτε τόσο συχνά, όλο κάτι προκύπτει όταν έχετε κανονίσει, δεν σε παίρνει τηλέφωνο ή δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή της και εσύ τα μαθαίνεις τελευταία από τρίτους; Προφανώς και σε αποφεύγει. Και αν δεν της έχεις κάνει κάτι, τότε ίσως σε συνδυασμό με τα παραπάνω, να μη θέλει να βρίσκεται πια τόσο κοντά σου.

Έχεις ανάγκη για shopping therapy;

Βέβαια, όπως είπαμε και στην αρχή, οι κολλητές είναι σαν αδερφές μας. Πριν καταδικάσουμε κάποιον, πρέπει πρώτα να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Σκέψου αν όντως βλέπεις αυτά τα σημάδια. Βεβαιώσου ότι δεν συμβαίνει κάτι άλλο στη ζωή της και αντιδράει με αυτό τον τρόπο. Μήπως έχεις και εσύ κάποιο μερίδιο ευθύνης; Αν την αγαπάς και σε αγαπάει, θα τα κάνετε όλα πέρα και η σχέση σας θα γίνει και πάλι δυνατή. Μαζί πρέπει να βρείτε τη λύση!Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *